Accidentul de la Romanesti, Prahova, a mai facut o victima. Patru persoane au murit in total in tamponarea in lant provocata de un sofer din Cluj


Accidentul produs azi dimineata, in jurul orei 7.30, de un sofer din Cluj in localitatea Romanesti, judetul Prahova, a mai facut o victima. O persoana a murit la spital in urma ranilor suferite, ceea ce face ca numarul victimelor sa ajunga la 4.

Purtatorului de cuvant al Spitalului Judetean de Urgenta din Ploiesti, medicul Andrei Ilinca, a declarat ca una dintre victimele accidentului de pe DN 1 a ajuns la spital in stop cardio-respirator si nu a putut fi resuscitata.

"Victima era in stare foarte grava, era in stop cardio-respirator, s-au continuat manevrele incepute de ambulanta, insa fara succes", a spus medicul Andrei Ilinca.

Doua persoane sunt in stare grava, cu traumatism toracic, fractura de clavicula si cu traumatism cranio-cerebral, iar alte doua victime internate in spital sunt in stare mai buna.

Purtatorul de cuvant al Politiei Prahova, Radu Daniel, a declarat ca din primele cercetari se pare ca soferul din autoturismul cu numere de Cluj a adormit la volan si a intrat pe contrasens.

In accidentul de azi dimineata, din localitatea Romanesti, judetul Prahova, au murit pe loc trei persoane, iar alte 5 au fost ranite grav si au fost duse la spital.

Soferul din masina cu numere de Cluj a intrat pe sensul opus de mers si a lovit alte doua autoturisme.

Comentarii Facebook