Trecerea de pietoni pe care fostul prefect de Cluj Calin Platon a lovit un bebelus si mamica lui ar putea fi prevazuta cu praguri de limitare a vitezei

Reprezentantii Primariei Cluj-Napoca au anuntat ca vor lua in discutie oportunitatea montarii de praguri de sol in zona in care fostul prefect de Cluj, Calin Platon, a accidentat mortal un bebelus de trei luni si a ranit-o pe mama acestuia.

"Bulevardul 1 Decembrie este o strada care a pus probleme de-a lungul timpului, motiv pentru care am infiintat acolo atat un semafor cu trecere de pietoni, cat si un sens giratoriu pentru a-i obliga pe soferii care circulau foarte tare sa reduca viteza. In locul in care s-a produs accidentul este marcata si presemnalizata trecerea de pietoni foarte vizibil. In principiu nu s-ar impune acolo implementarea acolo unui prag de sol, insa avand in vedere gravitatea accidentului care s-a produs in acest final de saptamana vom pune in discutia Comisiei de Siguranta Circulatiei posibilitatea montarii pe acel tronson de strada a unui un prag de sol care sa oblige la reducerea vitezei", a declarat pentru Stiri de CLuj purtatorul de cuvant al primariei Cluj-Napoca, Oana Buzatu.

Calin Platon a lovit in seara zilei de vineri, 27 august, pe o trecere de pietoni o mama si un copil de numai 3 luni. Bebelusul a suferit leziuni grave si a decedat duminica la Clinica de Neurochirurgie din Cluj-Napoca.

 

Comentarii Facebook