Accidente usoare pe Traian Vuia si Bulevardul 1 Decembrie. Doi motociclisti au fost raniti


Doua accidente de circulatie usoare s-au produs pe strada Traian Vuia si pe breteaua care face legatura intre Calea Floresti si Bulevardul 1 Decembrie. In ambele accidente doi motociclisti au fost raniti usor.

Pe strada Traian Vuia, joi, in jurul orei 7.30, Marius D., in varsta de 28 ani, din municipiul Cluj-Napoca, conducea o motocicleta si nu a adaptat viteza la conditiile de drum, a franat brusc, a pierdut controlul asupra directiei de deplasare dupa care a cazut pe carosabil.

In urma impactului cu partea carosabila, motociclistul a fost ranit usor.

Un alt accident s-a produs joi seara, in jurul orei 22.42, cand Ioan K., din localitatea Feldioara, judetul Brasov, in timp ce conducea un autoturism care tracta o remorca pe breteaua de legatura intre Calea Floresti si  B-dul 1 Decembrie din municipiul Cluj-Napoca, a efectuat virajul stanga fara sa se asigure, peste marcajul dublu continuu, determinandu-l pe Stefan-Andrei T., de 23 ani din Cluj-Napoca, care circula regulamentar pe B-dul 1 Decembrie spre cartierul Grigorescu, in calitate de motociclist, sa  franeze brusc pentru a evita impactul.

Motociclistul a pierdut controlul asupra directiei de deplasare, s-a rasturnat pe partea carosabila fara a exista impact intre autovehicul si motocicleta. Barbatul a suferit rani usoare.

Comentarii Facebook