Accidente în serie din cauza alcoolului. Doi clujeni au cauzat accidente MORȚI de beți la volan



Un tânăr de 24 de ani s-a urcat la volan sub influența băuturilor alcoolice și a cauzat un accident, marți dimineața, pe strada Oașului din Cluj-Napoca.

La data de 11 martie a.c., ora 04:50, Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că pe strada Oaşului din municipiul Cluj-Napoca s-a produs un accident rutier soldat cu pagube materiale, iar unul dintre conducătorii auto se află sub influenţa băuturilor alcoolice.

Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului unde au depistat un tânăr de 24 de ani din municipiul Cluj-Napoca, conducătorul auto implicat în eveniment fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, având o îmbibaţie alcoolică peste limita legală”, informează reprezentanții IPJ Cluj.

Bărbatul este cercetat acum sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „Conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge”.

De asemenea, un alt bărbat, în vârstă de 60 de ani, a cauzat un accident la intersecția dintre străzile Fabricii și București, tot din cauza faptului că se afla băut la volan.

La data de 10 martie a.c., ora 12:25, Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că pe strada Fabricii, la intersecţia cu strada Bucureşti din municipiul Cluj-Napoca, s-a produs un accident rutier soldat cu pagube materiale, iar unul dintre conducătorii auto se află sub influenţa băuturilor alcoolice.

Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi au depistat un bărbat de 60 de ani din Cluj-Napoca, conducător auto, care se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, având o îmbibaţie alcoolică peste limita legală”, mai spun oamenii legii.

Poliţiştii îl cercetează acum pe bărbatul de 60 de ani sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „Conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge”.

Comentarii Facebook