Accident tragic în Dej! Un utilaj i-a smuls mâna din umăr


Un muncitor a suferit un accident grav pe strada Bistriței, din Dej. Brațul i-a fost smuls de o bandă de producție, anunță ISU Cluj.

Pompierii din cadrul Detașamentului Dej intervin pentru a acorda primul ajutor calificat unui bărbat de aproximativ 50 de ani care a suferit o leziune gravă la nivelul unui membru superior.

Din primele informații, victima era conștientă și a fost preluată de echipajul SAJ în vederea transportului de urgență la spital. Intervenția are loc pe strada Bistriței din Dej.

-------------------

UPDATE

La data de 8 august a.c., în jurul orei 14.15, Poliția municipiului Dej a fost sesizată despre faptul că un bărbat, care se afla în interiorul unei fabrici, din municipiul Dej, ar fi suferit leziuni grave la nivelul unui membru superior.

Polițiștii au constatat că este vorba despre un bărbat, de 55 de ani, care și-ar fi prins brațul într-un sistem de tip bandă transportoare.

Bărbatul a fost preluat de un echipaj medical și transportat de urgență la spital.

În continuare se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, urmând a fi stabilite toate împrejurările în care s-a produs incidentul.

Comentarii Facebook