Accident teribil lângă Iulius Mall Cluj! S-a răsturnat la 200 de km/h - FOTO


Un accident rutier, soldat cu rănirea unei persoane, a avut loc, duminică după-amiază, pe strada Al. Vaida Voievod, din Cluj-Napoca, lângă Iulius Mall Cluj.

 

Un martor la accident ne-a relatat că șoferul circula dinspre strada Teodor Mihali cu viteză foarre mare. ”Poliția spunea că a avut peste 200 de km/h. După ce a trecut de Iulius Mall Cluj a făcut ceva manevre și a pierdut controlul asupra volanului. Mașina a lovit un stâlp și practic s-a îndoit. Bucăți din mașină au zburat la 20 de metri. De asemenea, geamul din spate și câteva scaune pe care le transporta au ajuns zburat prin aer”, ne-a relatat martorul.

 

Poliția Cluj precizează că accidentul a fost cauzat de șoferul unui Ford, care nu s-a asigurat când a schimbat benzile de mers. Acesta a lovit un alt autoturism și apoi a intrat direct într-un stâlp.

Conform primelor informații, un conducător auto nu s-ar fi asigurat la schimbarea benzii de circulație, astfel a intrat în coliziune cu un autoturism care circula pe aceeași direcție, înspre strada Unirii, iar în urma impactului a ajuns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un stâlp”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Carmen Jucan.

În urma impactului, șoferul autoturismului Ford a fost rănit, iar mașina i-a fost distrusă.

Polițiștii continuă cercetările pentru a afla cu exactitate care sunt circumstanțele în care a avut loc incidentul.

 

 

 

 

 

Comentarii Facebook