Joi 1 Decembrie

Accident rutier mortal între localitățile Izvorul Crișului și Păniceni - FOTO


O femeie și-a pierdut viața marți după-amiaza, în jurul orei 17.30, în urma unui accident produsă între două autoturisme  între localitățile Izvorul Crișului și Păniceni.

Un conducător de 44 de ani, din Cluj-Napoca, care se deplasa din direcția Huedin spre Cluj-Napoca, ar fi intrat în coliziune cu un parapet din beton aflat pe partea stângă a sensului său de mers, intrând ulterior în coliziune cu un autovehicul, condus din sensul opus, de un bărbat de 57 de ani, din comuna Poieni.

Din nefericire, în urma evenimentului, o femeie de 47 de ani, din comuna Poieni, pasageră în autoturismul condus de bărbatul din aceeași comună, a suferit vătămări incompatibile cu viața, fiind declarat decesul.

Conducătorii au fost testați alcoolscopic, rezultatele testelor de respirație fiind negative.

ISU Cluj: În jurul orei 17.20, ISU Cluj a fost alertat pentru a interveni la un accident rutier  produs pe DN 1, localitatea Izvoru Crisului. În urma impactului, o victimă, femei a fost extrasă de echipajul de descarcerare, i s-au aplicat manevre de resuscitare, însă nu a răspuns acestor manevre. A fost declarată decedata. Încă o persoană, bărbat, primește îngrijiri medicale în acest moment.

Foto: Arhiva

Comentarii Facebook