Accident rutier la iesirea din Gilau spre Huedin

 

Un accident rutier s-a produs in jurul orei 13.00 la iesirea din localitatea Gilau spre Huedin.

 

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Cluj anunta ca intervine cu un echipaj de descarcerare si doua echipaje SMURD. In accident au fost implicate patru persoane.

 

"Este un accident cu victime, insa nu este un eveniment care necesita masuri speciale. In momentul de fata colegii sunt la fata locului si lucreaza, voi reveni cu informatii", a declarat Andrei Biris, purtatorul de cuvant al ISU.

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

UPDATE (ora 13.28)

 

In accident au fost implicate doua autovehicule, un autotren si o duba alba. In urma impactului au rezultat patru victime care au fost transportate de urgenta la spital.

 

UPDATE (ora 13.49)

 

In acest moment circulatia este blocata pe ambele sensuri de mers in zona in care s-a produs accidentul. Coliziunea s-a produs in urma unei depasiri neregulamentare.

 

"Cauza accidentului este o depasire neregulamentara, insa nu stim pana acum din partea cui. Colegii mei culeg inca date. La spital au fost transportate doar doua persoane si nu patru cum s-a stiut initial", a declarat Anca Purdea, purtator de cuvant IPJ Cluj.

 

(UPDATE ora 14.15)

 

Circulatia in zona accidentului s-a reluat cu putin timp in urma. Camionul care a fost implicat in accident transporta balastru, iar in urma impactului s-a rasturnat. A fost spart rezervorul si a curs motorina, ceea ce a necesitat ca pompierii sa intervina cu echipamente speciale pentru a evita producerea unui incendiu. Dubita alba transporta mezeluri si in ea se aflau trei persoane, un barbat si doua femei.

 

"In urma accidentului a fost incarcerata o persoana, o femeie. Aceasta a suferit contuzii la picior si a fost transportata la spital. Celelalte doua persoane din duba, un barbat si o femeie, au fost preluate de catre Serviciul de Ambulanta al Judetului Cluj", a declarat Andrei Biris, purtatorul de cuvant ISU Cluj.

Comentarii Facebook