Luni 16 Mai

Accident rutier în Mera! Trei mașini au fost făcute praf - VIDEOUn accident rutier a avut loc, în jurul orei 13:00, în localitatea Mera, județul Cluj. Din primele informații, se pare că au fost implicate 3 mașini. La fața locului se află autoritățile și echipajele SMURD. Traficul este îngreunat, circulându-se pe o singură bandă.

O autospecială, un echipaj SMURD și unul SAJ au intervenit pentru a gestiona o situație de urgență, survenită în urma unui accident rutier produs între localitățile Mera și Nădășelu.

Solicitarea pentru intervenția pompierilor a fost înregistrată în jurul orei 12.50, iar la fața locului au găsit două autoturisme avariate și ieșite în afara părții carosabile și ocupanții ieșiți din acestea.

Trei persoane au primit asistență medicală de urgență la fața locului, dintre care un bărbat, în vârstă de cca 60 de ani, a fost transportat la spital. Acesta era în stare de conștinență și era cooperant.

Pompierii au sprijinit acordarea primului ajutor calificat și au asigurat măsuri de siguranță la locul accidentului”, a transmis ISU Cluj.

dd.jpg

d.jpg

Comentarii Facebook