Accident rutier în comuna Cojocna, județul Cluj. Un autoturism a fost complet avariat


Un accident rutier a avut loc luni dimineața, 7 martie, în comuna Cojocna, juidețul Cluj. O mașină este complet avariată, iar cele trei persoane care se aflau în mașină în momentul accidentului sunt conștiente și au reușit să iasă fără ajutor din autoturism.

Pompierii au sosit la fața locului cu autospecială de descarcerare de care nu a mai fost nevoie pentru că cele trei persoane din autoturism au reușit să iasă singure. La fața locului s-au mai deplasat și un echipaj SMURD și un echipaj SAJ. 

Din fericire, în urma accidentului nicio persoană nu a avut nevoie de intervenția paramedicilor

Pompierii din cadrul Detașamentului 1 au intervenit în această noapte la un accident rutier petrecut în localitatea Moriști, comuna Cojocna. Apelul de urgență a fost dat în jurul orei 1:58, iar pompierii au găsit la fața locului un autoturism avariat și trei persoane care au ieșit singure afară”, au declarat reprezentanții ISU Cluj.

Toate erau conștiente, cooperante și nu au fost consultate de către paramedici. Pompierii au participat la această intervenție cu o autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD. Preventiv, a fost trimis în sprijin și un echipaj SAJ”, au mai spus aceștia. 


Comentarii Facebook