Accident pe Traian Vuia! Un barbat care isi repara masina langa Ambient a fost izbit in plin de un alt sofer VIDEO

 

Un barbat care isi repara masina stricata pe strada Traian Vuia, la cativa metri de magazinul Ambient, a fost ranit intr-un accident produs in jurul orei 7.50. Masina stationa si a fost lovita in plin de un alt sofer.

 

Vezi AICI alte imagini de la accident!

 

Potrivit martorilor, un autoturism marca Opel, care circula dinspre Apahida spre Cluj-Napoca, a avut o avarie si a oprit pe prima banda de mers. In masina era un cuplu, sot - sotie, iar barbatul a ridicat capota pentru a incerca sa repare defectiunea, in timp ce femeia a ramas in masina, la volan.

 

Dupa cateva minute, autotuismul a fost izbit in spate de un sofer care nu a sesizat ca cei doi aveau probleme si erau opriti pe prima banda de mers.

 

Barbatul care lucra la motor a fost proiectat cativa metri in urma impactului, iar sotia acestuia a suferit un soc. Soferul masinii care a produs accidentul a primit si el ingrijiri medicale.

 

"Autoturismul care stationa pe banda 1 de mers spre Cluj-Napoca avea avariile puse, dar nu avea si triunghi reflectorizant. Pasagerul din drepta s-a dat jos si incercat sa repare defectiunea. Un alt autoturism a observat in ultimul moment masina si a incercat sa il evite, dar impactul nu a putut fi evitat. Barbatul care lucra sub capota a fost grav ranit, iar femeia de la volan a suferit leziuni minore", a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Cluj, inspectorul Alma Brehariu.

 

Victima a fost transportata la UPU 1.

Comentarii Facebook