Accident pe strada Lombului! Șoferul beat a vrut să fugă, dar martorii au dat cu el de pământ

 

Un șofer băut a produs un accident de circulație pe strada Lombului, luni, 1 iulie, la ora 15.00, după care a vrut să fugă.

 

Poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Cluj-Napoca l-au depistat pe Lionel M. din Cluj-Napoca, care, în timp ce conducea un autovehicul pe strada Lombului, a pătruns pe contrasens intrând în coliziune cu un autovehicul condus regulamentar. Acesta a părăsit locul accidentului soldat cu pagube materiale, fiind imobilizat pe strada Partizanilor de către martori. 

 

În urma verificărilor efectuate de poliţişti s-a stabilit că autovehiculul nu are drept de circulaţie în România, fiind neasigurat. De asemenea conducătorul auto se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, fiindu-i recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Anca Purdea.

 

Șoferul este acum cercetat penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul cu o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge, părăsirea locului accidentului și conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu are dreptul de a conduce autovehicule în România.

Comentarii Facebook