Accident pe strada București. Un motociclist a MURIT, după ce a fost proiectat 6 -7 metri - FOTO

 

Un șofer a tăiat linia dublă continuă de pe strada București, provocând un accident soldat cu rănirea unui motociclist. 

 

Zi mohorata si trista duminica asta in comunitatea moto Cluj-Napoca.Acum aproximativ o ora a avut loc un grav accident pe strada Bucuresti, chiar langa adresa mea, nr.29. Un Audi A4 taie calea motociclistului pe linie dubla continua, pt. a ajunge la sediul firmei la care este patron soferul, aka la Mama Manu, asta chiar inainte cu 20 de metri de linia dubla intrerupta, de la adresa mea.

 

Ca urmare, motociclistul loveste violent portiera soferului, zburand prin aer circa 6-7 metri..., impactul cu solul fiind violent. Eu am auzit impactul din casa, la circa 60 de metri de accident, fugind afara sa vad ce este. Alt motociclist cu o Yamaha, model clasic a vazut pe viu totul, dar nu a mai putut ramane, deoarece se grabea la lucru, asa ca am ramas eu.

 

Motociclistul era constient, dar nu putea comunica. Nu i-am lasat pe cei ce erau la fata locului, sa-i extraga casca. La prima vedere se putea stabili o ruptura la picior si julituri la maini. 

 

La scurt timp dupa impact, cca 5 minute a aparut primul echipaj de politie, iar la vreo 2-3 minute SMURD-ul. Motocicleta a ramas in custodia mea pana vine cineva dupa ea, Politia luandu-mi datele de contact. Insanatosire grabnica motociclistului, deoarece, cei din masina SMURD ziceau ca e destul de grav....Daca-l cunoaste cineva, sa mearga la UPU , acolo e... In legatura cu motocicleta ma puteti contacta la nr. 0758759572, Judas”, a relatat clujeanul.

------------------------

UPDATE

 

Situatia motociclistului se pare că a fost mult mai gravă, decedând la spital din cauza rănilor suferite.

Comentarii Facebook