Sambata 3 Decembrie

UPDATE Accident pe Calea Dorobanților! Un taximetrist a ajuns cu mașina într-un stâlp de iluminat FOTOUn accident rutier, soldat cu pagube materiale, a avut loc, marți, pe Calea Dorobanților din Cluj-Napoca.

Accidentul a avut loc în fața clădirii Consiliului Județean, în eveniment fiind implicate un taximetru și un alt autoturism.

Conform martorilor, taximetristul ar fi semnalizat pentru a schimba banda să preia un client, acesta fiind lovit apoi din spate de un autoturism care circula pe aceeași direcție.

În urma impactului, taximetrul a fost proiectat într-un stâlp de iluminat.

Vom reveni cu poziția IPJ Cluj...

 

FOTO: Info Trafic Cluj

 

---------------------

 

UPDATE

 

Conform Poliției Cluj, taximetristul nu s-ar fi asigurat în komentul schimbării benzii de circulație, intrând în coliziune cu celălalt autoturism.

 

 

Accidentul a avut loc în jurul orei 18.00, acesta fiind soldat doar cu pagube materiale. Din primele informații, șoferul unui taximetru nu s-ar fi asigurat la schimbarea benzii de circulație, intrând astfel în coliziune laterală cu un alt autoturism. Cei doi conducători auto, ambii din Cluj-Napoca, au primit indicații de la polițiști pentru a se deplasa la biroul de constatări avarii auto astfel âncât să poată încheia documentele necesare pentru constatare”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj.

 

Comentarii Facebook