Duminica 28 Aprilie

Accident pe autostrada A3 între Turda și Gilău. O mașină a ieșit de pe carosabil, două victime sunt consultate de paramedici


Pompierii din cadrul Detașamentului 2 Cluj-Napoca intervin în aceste momente la un accident rutier petrecut pe A3, la kilometrul 21, pe sensul de mers Gilău-Turda. 

„La fața locului se află echipajele de la Garda de Intervenție Gilău, iar în accident a fost implicat un singur autoturism, ieșit în afara părții carosabile. 

Nu au existat victime încarcerate, două persoane fiind evaluate de paramedicii SMURD”, anunță ISU Cluj.

În urma acestui eveniment rutier va fi transportat la spital un bărbat de 63 de ani. La o primă evaluare, acesta prezintă afecțiuni ușoare.

----------------------

UPDATE

„La data de 3 septembrie, în jurul orei 14.00, a fost înregistrat un accident rutier pe Autostrada A3, la km 19+500m, soldat cu vătămarea unei persoane.

Din primele cercetări efectuate la fața locului, polițiștii Biroului de Poliție Autostrada A3 au constatat că o femeie de 59 de ani, din județul Mureș, în timp ce conducea autoturismul înspre Câmpia Turzii, ar fi pierdut controlul asupra autovehiculului din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum, respectiv carosabil acoperit cu apă, intrând în coliziune cu parapetul metalic din partea stangă, ulterior fiind în proiectat în afara părții carosabile.

În urma impactului, un bărbat de 63 de ani, pasager în autoturism, a fost preluat de echipajul medical și transportat la spital”, transmite IPJ Cluj.

Testarea cu aparatul etilotest a indicat rezultat negativ.

Comentarii Facebook