Accident pe 1 Decembrie 1918, între Mănăștur și Grigorescu. Un șofer cu o bere la ”bord” a lovit un pieton și a fugit

 

Un șofer băut a produs un grav accident de circulație, luni seara, pe strada 1 Decembrie 1918, între străzile Bucium și Fântânele. 

 

Șoferul de 32 de ani s-a urcat beat la volan, a lovit un pieton care împingea un cărucior și apoi a accidentat un alt autoturism. Polițiștii susțin că mașina a lovit un alt tânăr de 25 de ani, Ioan D., din comuna Sieu, judeţul Bistriţa Năsăud, care împingea un cărucior pe banda 1 de mers și a apoi a ricoșat în mașina unui austriac.

 

Autoturismul a virat stânga şi a intrat în impact cu un alt  autoturism, care circula pe banda a II-a în aceeaşi direcţie de mers, condus de Wolfgang G., de 41 ani, din Austria. După impact, conducătorul auto a abandonat autoturismul la faţa locului şi a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie. Accidentul s-a soldat cu rănirea gravă a pietonului Ioan D. şi avarierea celor două autovehicule, valoarea pagubelor fiind de aproximativ 9.000 lei”, precizează reprezentanții IPJ Cluj.

 

Șoferul vinovat a părăsit locul accidentului și a fost depistat la ora 22.47, având o alcoolemie de 0,11 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 

Florin T., în vârstă de 32 de ani, a fost dus la secția de poliție și s-a ales cu dosar penal. Acesta le-a spus polițiștilor că a băut numai o bere și a fugit pentru că s-a speriat de consecințe.

Comentarii Facebook