Marti 26 Ianuarie

Accident MORTAL pe autostrada Transilvania, la Turda! O persoană a murit, iar alta a fost dusă cu elicopterul la spital - FOTO


UPDATE (12.55)

Un conducator auto de 45 de ani, din județul Covasna, în timp ce se deplasa pe A3 direcția Gilău spre Turda, nu s-ar fi asigurat la schimbarea direcției de deplasare, fiind surprins și accidentat de un auto condus de un bărbat de 34 de ani, din județul Cluj. În urma coliziunii, bărbatul de 45 de ani a decedat, iar o femeie de 72 de ani, pasager în acelasi auto, a fost transportată la o unitate medicală în vederea acordării de îngrijiri medicale.

-------------------------

Un accident rutier grav, soldat cu rănirea mai multor persoane, a avut loc, joi dimineață, pe autostrada A3, la ieșirea înspre municipiul Turda, pe sensul de mers dinspre Sebeș spre Turda.

Conform ISU Cluj, în aceste momente se acordă asistență medicală de urgență pentru două persoane, dintre care una este inconștientă.

S-a solicitat sprijinul elicopterului SMURD.

Pompierii au găsit la locul evenimentului două autoturisme avariate, iar în unul dintre acestea erau două persoane încarcerate. A fost vorba despre o femei de circa 70 de ani și un bărbat de 45 de ani, care era în stare de inconștiență.

S-a acționat cu echipamentele speciale pentru a debloca și extrage cele două persoane din autoturismul contorsionat, după care s-au constatat că bărbatul nu mai prezintă semnale vitale.

Echipajele medicale au început manevrele de resuscitare care, din păcate, nu au putut readuce semnele vitale ale bărbatului.

Femeia extrasă din autoturism a fost preluată de către echipajul SMURD și a fost transportată la spital pentru îngrijiri de specialitate.

Pompierii au mai sprijinit acordarea primului ajutor calificat, au asigurat măsurile specifice pentru siguranța salvatorilor și măsurile de prevenire a incendiilor ca urmare a scurgerilor de combustibil.FOTO: Facebook - Info Trafic jud. Cluj

.

Comentarii Facebook