Accident MORTAL la Jucu. A murit o femeie din Cluj-Napoca - FOTO


Un accident mortal s-a produs pe DN1C, în localitatea Jucu, între un ansamblu de vehicule și un autoturism. 

Din verificările preliminare rezultă faptul că autoturismului care se deplasa în direcția municipiului Cluj-Napoca a intrat în coliziune cu ansamblul de vehicule aflat în staționare, partial pe acostament, în urma unei manevre de a evita un autoturism care îl preceda și care ar fi frânat.

Evenimentul rutier s-a soldat cu decesul unei femei în vârstă de 50 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, pasageră în autoturism.

ISU Cluj: Două autospeciale cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și un elicopter SMURD au fost dislocate pentru a gestiona o situație de urgență rezultată în urma unui grav accident rutier produs în localitatea Jucu de Mijloc.

Solicitarea pentru intervenția pompierilor a fost înregistrată în jurul orei 19.50, iar în momentul sosirii la fața locului au găsit un autocamion și un autoturism avariate. De asemenea, o femeie, în vârstă de cca 50 de ani, se afla încarcerată în autoturism și era în stop cardio-respirator.

Echipajul SMURD a început manevrele de resuscitare înăuntrul autoturismului, sprijinit de către pompieri prin a asigurarea măsurilor de siguranță. Ulterior femeia a fost extrasă în exterior și s-au continuat manevrele avansate de resuscitare împreună cu echipajul elicopterului SMURD. Cu toate acestea, după mai bine de o oră de eforturi susținute ale salvatorilor, manevrele nu au readus semnale vitale femeii.

Un tânăr de cca 20 de ani a fost consultat de către echipajul SMURD la fața locului și a fost transportat la spital pentru investigații de specialitate, acesta, la evaluarea primară, prezenta agitație psihomotorie.

WhatsApp Image 2021-07-22 at 22.46.48 (1).jpeg

WhatsApp Image 2021-07-22 at 22.46.48.jpeg

WhatsApp Image 2021-07-22 at 22.46.47.jpeg

Video Calin Sentpeter

Comentarii Facebook