Accident MORTAL la Dumbrava, pe drumul Cluj - Oradea. A intrat sub un TIR - VIDEO


UPDATE

Șoferul implicat in accident a murit. "Manevrele de resuscitare au fost aplicate timp de cca 50 de minute, însă fără a putea readuce semnalele vitale pentru tânărul de 23 de ani.

Înaintea sosirii forțelor alertate, la fața locului s-au oprit un echipaj SAJ aflat în deplasare la altă misiune și un medic clujean. Aceștia au acordat primul ajutor calificat din primele momente după accident, până la sosirea echipajelor specializate, care au continuat aplicarea suportul vital avansat", anunță ISU Cluj.

---------

Un șofer a intrat sub un TIR, pe DN1 E60, sâmbătă dimineață. Accidentul s-a produs pe drumul Cluj - Oradea, la Dumbrava.

Din primele informații, conducătorul unui autoturism, un tânăr de 20 de ani, din comuna Manastireni, care se deplasa din direcția Oradea spre Cluj-Napoca, în afara localității Dumbrava, ar fi întrat în coliziune cu parapetii de pe partea drepta .

In urma impactului, autoturism a fost proiectat intr-un ansamblu de vehicule care se deplasa pe sensul opus. 

În acest moment, conducatorul auto este în stare de inconștiență. 

ISU Cluj anunță că tânărul care conducea autoturismul a fost găsit în afara mașinii. E posibil sa fi fost proiectat prin parbriz.

"În jurul orei 8.00 a fost înregistrată o solicitare pentru intervenția pompierilor ca urmare a unui grav accident rutier, produs pe E60, în apropierea localității Dumbrava.

Intervin la fața locului o autospecială și un echipaj SMURD, care sunt suplimentate de încă o ambulanță SAJ.

Au fost găsite un autocamion și un autoturism avariate și un tânăr fără semnale vitale, pentru care au fost începute manevrele de resuscitare", anunță purtătorul de cuvânt al ISU Cluj, maiorul Andrei Biris.

Revenim cu detalii.

Comentarii Facebook