Accident MORTAL in Florești. Sunt implicate doua autoturisme si un autobuz - VIDEO


Un accident soldat cu un mort s-a produs luni dimineata pe raza comunei Floresti.

În această dimineață, 10 aprilie a.c., în jurul orei 05.00, polițiștii au fost sesizați despre producerea unui accident rutier pe DN1 E60, în afara localității Florești.

O femeie, în vârstă de 55 de ani, care conducea autoturismul înspre municipiul Cluj-Napoca, ar fi pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu o autoutilitară. 

În urma impactului, autoutilitara ar fi intrat în coliziune cu un alt autoturism, aflat pe sensul ei de mers, iar autoturismul condus de femeie a acorșat un autobuz, care circula înspre Cluj-Napoca. Din nefericire, echipajul medical a fost nevoit să declare decesul femeii, care a produs accidentul.

Totodată, în urma evenimentului au rezultat două victime, transportate la spital pentru mai multe investigații de specialitate.

Testările alcoolscopice ale celorlalți conducători auto implicați în accident au indicat rezultate negative.

ISU CLUJ: Pompierii din cadrul Detașamentului 2 Cluj-Napoca au intervenit, luni dimineața, la un grav accident rutier petrecut în comuna Florești. În accident au fost implicate două autoturisme, o autoutilitară și parțial un autobuz al Companiei de Transport Public.

Într-unul dintre autoturisme se aflau încarcerate două femei de aproximativ 50 de ani, astfel că pompierii au desfășurat imediat operațiunile de descarcerare. În cazul uneia dintre acestea s-au aplicat manevre de resuscitare, însă din păcate medicii au constatat decesul victimei. Cealaltă femeie a fost transportată la spital. Ulterior a fost transportat la spital și un bărbat de aproximativ 45 de ani. Referitor la pasagerii din autobuz, niciunul nu a necesitat îngrijiri medicale. 

Traficul a revenit la normal.

Comentarii Facebook