Accident la Jucu! Trei mașini s-au făcut PRAF și mai multe persoane au fost rănite - VIDEO și FOTO EXCLUSIV

 

Un accident de circulație, soldat cu mai multe victime, s-a produs pe raza comunei Jucu, sâmbătă, 20 octombrie, în jurul orei 15.00.

 

Accidentul a fost provocat de șoferul unui Volkswagen Golf, înmatriculat în Irlanda. Acesta circula dinspre Cluj-Napoca spre Gherla, ar fi adormit la volan, susțin martorii, și a intrat pe contrasens unde a lovit un autoturism marca Dacia Logan, care circula regulamentar.

 

Loganul a fost izbit violent în partea stângă față și proiectat pe marginea drumului, unde s-a răsturnat. VW Golf a ricoșat în urma impactului într-un Audi care circula regulamentar în spatele Daciei Logan. Cele două mașini s-au lovit frontal.

 

Mai multe persoane au fost rănite, fiind chemat și un elicopter pentru transportul victimelor la spital. ”Şase persoane, între care doi minori, au fost rănite într-un accident rutier care a avut loc pe DN 1C, la ieşirea din comuna Jucu, spre Gherla. În accident au fost implicate trei maşini, iar din primele cercetări reiese că accidentul a fost cauzat de o depăşire neregulamentară a unuia dintre cele trei autovehicule. Victimele au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) Cluj-Napoca”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Anca Purdea.

 

Drumul Național 1C a fost blocat timp de câteva ore.

 

Articol de Horea Șoica

 

 

 

 

 

 

 

 

Comentarii Facebook