Accident la intersectia strazilor Siretului cu Muresului - FOTO

 

Un accident de circulație s-a produs luni, 17 iulie, în jurul orei 18:10, la intersectia strazilor Siretului cu Muresului.

 

Conducatorul autoturismului marca Volkswagen, conducand pe strada Muresului, nu a redus si nu a acordat prioritate de dreapta autoturismului marca Opel care se deplasa pe strada Siretului spre directia Dunarii.

 

Opelul a fost acrosat in partea stanga spate. Forta impactului a rotit vehicului cu 180 grade spre stanga, dand cu puntea spate de bordura trotuarului. In momentul accidentului se afla un pieton pe trotuar care a scapat nevatamat, dar cu plasa de cumparaturi zdrobita.

 

In vehiculul Opel se aflau 3 persoane: soferita, sotul și fetita lor, asigurata in scaunul auto pentru copii. Soferita si copila ei au fost transportate de echipajul SMURD la urgente, neprezentand leziuni vizibile”, ne-a relatat Octavian T., martor la accident.

 

Conducatorul Volkswagen-ului, vinovat de producerea accidentului, nu a patit nimic.

 

Timpul de reactie a SMURD-ului si a politiei a fost de sub 5 minute.

 

Autoritatile au plecat de la locul accidentului fara a imprastia material absorbant peste lichidul de frana scurs din Opel, desi au fost sesizata problema la 112 si s-a luat legatura cu pompierii, ne-a mai spus martorul.

 

Acestia au spus ca nu intra in sarcina lor, ci in a firmei de salubritate insa au refuzat sa ia legatura cu acestia pentru curatarea urmelor accidentului”, a mai precizat sursa citată.

Comentarii Facebook