Accident la intersecția Oașului cu Muncii! Un TIR a RUPT tot în cale. Șoferii ÎNJURĂ administratorii drumului - FOTO

 

Un TIR rupt tot în cale la intersecția străzii Oașului și Bulevardul Muncii. 

 

Șoferul TIR -ului a scăpat volanul și a intrat într-o gheretă de pe marginea drumului, daunele fiind foarte mari. 

 

Asta daca nu ma insel e in zona fostului Real si ca sa stiti si voi acolo e un mare ca... Nu mai e sens giratoriu de mult. Drumul principat e cel cu linia de tramvai. Era normal ca sa fie accidente din moment ce a fost giratoriu si acum nu mai e, lumea fiind obisnuita cu giratoriu. M..e adimistratorului de drum”, a scris Gabriel pe Facebook, comentând accidentul.

 

Cum nu mai e sens giratoriu? No vezi? Asa a gandit si cel cu camionul. Sens giratoriu cu traversare tramvai este acolo semnalizat corect!”, a comentat altcineva.

 

Mergi acum si te uita la semne. Ai sa vezi ce spun eu. Nici acolo nici la intersectia Muncii cu Fabricii nu mai e sens giratoriu. Drumul cu prioritate e cel cu linia de tramvai. Este doar ocolire prin dreapta. Deci dupa cum am spus. M..E adrimistratorului de drum. M..e politia locala”, a completat Gabriel.

 

Da are dreptate. Noi ca si soferi avem obligatie sa vedem semne de circulatie. De 3 luni nu mai e sens giratoriu nici pe Fabrici cu Muncii. Daca sunteti atenti la semne sunt si oameni voitori si schimba semnele dupa bunul plac. Chiar la intersectia asta daca vii de pe Muncii ai semn giratoriu descoperit de oameni ; si unul de drum cu prioritate. Pe care il respecti!!!!”, a adugat și Alexandru.

 

Comentarii Facebook