Accident la Ciceu Mihăiești! Un căruțaș a fost rupt în două. Concubina lui gravidă a murit și ea - VIDEO

 

Un grav accident de circulație s-a produs vineri seara, în jurul orei 23.30, la Ciceu Mihăiești. Un bărbat și concubina acestuia, ambii din Dej au murit.

 

Un barbat de 31 de ani din Dej circula cu o caruta nesemnalizata impreuna cu inca trei persoane. Nu au fost observati de soferul unui TIR care venea dinspre Bistrita si i-a izbit in plin. In urma impactului extrem de puternic, carutasul a decedat pe loc, organele interne ale acestuia fiind imprastiate pe asfalt. Alaturi de el in atelaj se mai afla si concubina sa, o femeie de 27 de ani gravida in luna a opta. Aceasta a fost transportata in stare extrem de grava la Spitalul Municipal Dej, dar a decedat la scurt timp, conform dejeanul.ro

 

Un minor de 3 ani a ajuns la spitalul din Dej in stare critica, cu abdomenul sectionat si multiple rani. Un alt tânăr de 16 ani a fost preluat de medici în stare de inconștiență. Ambii au fost trimiși la  UPU 1 Cluj. 

 

Soferul TIR-ului a spus că atelajul nu era semnalizat și că nu l-a văzut. Polițiștii au precizat că acesta circula cu 85 de km/h. Pe numele acestuia a fost deschis un dosar de cercetare penala pentru ucidere din culpa.

Comentarii Facebook