Accident la Cășeiu - Dej! Un motociclist beat a intrat în mașina de pompieri și a murit. Pompierii interveneau la alt accident VIDEO

 

Un motociclist a murit azi-noapte, în jurul orei 3.30, după ce a intrat în autospeciala de pompieri care intervenea la un accident de circulație în comuna Cășeiu (vezi foto), de lângă Dej.

 

Potrivit ISU Cluj, pompierii s-au deplasat la accidentul din localitatea Cașeiu în jurul orei 3.00. ”Pe timpul intervenției, un motociclist a intrat în autospeciala de pompieri și a decedat”, anunță reprezentanții ISU Cluj, fără a oferi amănunte suplimentare.

 

În primul accident, au fost răniți trei tineri care se întorceau de la discoteca din Salișca. Șoferul a pierdut controlul asupra volanului și a intrat în sanț. Toți trei ar fi consumat bauturi alcoolice, în frunte cu șoferul de 30 de ani. 

 

 

În timp ce pompierii acordu primul ajutor, un motociclist și el băut, din primele informații, s-a izbit violent de autospeciala de pompieri.  Un polițist i-a făcut semn să oprească, dar motociclistul a accelerat, intrând direct sub autospeciala pompierilor, polițistul care dirija circulația, dar și un pompier fiind la un pas să fie răniți grav.

 

 

Motociclistul a murit pe loc, iar pasagerul care se afla în spate pe motocicletă, un tânăr de 26 de ani, a suferit multiple traumatisme, fiind transportat ulterior la spitalul din Dej și apoi la Unitatea de Primiri Urgențe Cluj-Napoca.


 

VIDEO: Dejeanul.ro

Comentarii Facebook