Accident între un BMW și o ambulanță SMURD, pe strada Clinicilor din Cluj. Cel care filma a fost bruscat chiar de un angajat SMURD- VIDEO


Marți noaptea, în jurul orei 1am, a avut loc un accident între o autoutilitară SMURD din Bistrița și un BMW pe strada Clinicilor în municipiul Cluj-Napoca.

În accidentul de la Cluj, un BMW condus de un tânăr de 21 de ani a intrat în mașina SMURD din Bistrița

Din primele informații, o autospeciala SMURD, condusă de un bărbat în vârstă de 45 de ani, care se deplasa pe strada Iuliu Hațieganu, având semnalele luminoase în funcțiune, la intersecția cu strada Clinicilor a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 21 de ani. În urma coliziunii a rezultat rănirea unui bărbat de 43 de ani, personal SMURD. Testările alcoolscopice au avut rezultate negative”, au declarat reprezentanții poliției Cluj. 

Un angajat SMURD Bistrița a avut o atitudine agresivă și a încercat să împiedice filmarea

Unul dintre angajații SMURD Bistrița, prezent la locul accidentului, a devenit recalcitrant în momentul în care un martor al accidentului a scos telefonul pentru a filma ipostaza. 

Din videoul publicat pe pagina de Facebook a  martorului se vede clar cum paramedicul încearcă să oprească filmarea printr-o atitudine agresivă.  

Motivul altercației dintre cei doi, după spusele angajatului SMURD Bistrița, ar fi faptul că martorul nu ar avea niciun drept să filmeze „mașina personală” a celui care a provocat accidentul. 

Martorul a declarat pe pagina sa de Facebook că nimeni nu ar trebui să tolereze astfel de comportamente.

Angajatul SMURD încearcă oprirea filmării pe spațiul public și intimidarea mea! Apropo de bocancii pe care îi poartă cu atâta demnitate, sunt din banii contribuabililor!!!”, a declarat Darius Perde, pe pagina sa de Facebook.


Comentarii Facebook