Accident în Negreni! Două mașini s-au făcut praf, trei adulți și doi copii au fost transportați la spital - FOTO


Pompierii din cadrul Detașamentului Huedin au intervenit la un accident rutier petrecut pe raza localității Negreni.

La fața locului s-au deplasat o autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și unul SAJ, unde au găsit două autoturisme avariate, cu ocupanții ieșiți din acestea.

Șase persoane au fost consultate la fața locului, dintre care trei adulți și doi copii au fost transportați la spital pentru investigații suplimentare. Aceștia prezentau, la prima evaluare, afecțiuni ușoare”, transmite ISU Cluj.

-------------------

UPDATE

În jurul orei 10.30, polițiștii din cadrul Poliției orașului Huedin au fost sesizați despre producerea unui accident rutier pe DN1E60, în afara localității Negreni.

Din cercetările preliminare s-a constatat că un bărbat de 69 de ani, din județul Harghita, care se deplasa cu autoturismul în direcția municipiului Oradea, pe un sector de drum cu o curbă deosebit de periculoasă, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, autovehiculul intrând în coliziune cu autoturismul condus de un bărbat de 33 de ani, din județul Mureș, din direcția opusă.

A rezultat rănirea a cinci persoane, printre care a doi minori.

În contextul condițiilor meteorologice, recomandăm conducătorilor auto să fie precauți și să respecte limitele legale de viteză!”, potrivit IPJ Cluj.

Comentarii Facebook