Accident in Grigorescu! Un TIR a spulberat 5 masini la terasa Sinaia VIDEO si FOTO


Un grav accident de circulatie s-a produs in jurul orei 19.10 pe strada 1 Decembrie 1918, in zona terasei Sinaia, din Grigorescu.

"Un TIR a intrat in masinile parcate pe strada 1 Decembrie 1918. Cinci masini sunt distruse si se pare ca una este rasturnata. pana acum nu s-au semnalat raniti", a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Cluj, Daniel Graur.

Martorii de la acest accident au declarat pentru Stiri de Cluj ca o masina a fost proiectata peste alta, fiind distrusa aproape complet.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE

Un TIR inmatriculat in Italia, condus de un barbat din Huedin, a intrat pe strada 1 Decembrie 1918, a franat pentru a evita impactul cu un autoturism care circula in fata lui, iar remorca a intrat in balans. Aceasta a acrosat cu coltul din dreapta spate o masina parcata pe marginea drumului, impingand-o in alte 5 autoturisme.

 

Au fost avariate grav un VW Passat si un VW Golf Combi, iar alte trei masini au suferit avarii usoare.

 

Soferul TIR -ului nu a consumat bauturi alcoolice si avea autorizatie pentru a traversa orasul, urmand mearga sa ajunga in Floresti pentru a descarca bauturi alcoolice.

Comentarii Facebook