Accident în Gilău! Un șofer grăbit a lovit o căruță care transporta miei de DN 1

 

Un șofer care circula de la Florești spre Huedin a lovit o căruță, care trasporta miei.

 

Un conducător auto de 43 de ani care circula de la Florești spre Huedin nu a păstrat distanța regulamentară în mers, intrând în coliziune cu un atelaj hipo, pe raza localității Gilău.

 

În urma impactului conducătorul atelajului hipo a fost rănit ușor. De atelajul a fost distrus și calul rănit”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Simona Vîrci.

 

Căruțașul transporta mai mulți miei cumpărați în cursul dimineții. Animalele au scăpat fără probleme din acest accident. 

 

Conform martorilor, căruța circula pe acostament, dar la un moment dat a intrat prea mult pe drum și a fost lovită de autoturismul care mergea spre Huedin.

-------------------

UPDATE

 

”La data de 18 aprilie a.c., ora 13:46, pe  DN1 E60, pe raza comunei Gilău, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea uşoară a unei persoane şi pagube materiale de aproximativ 13.000 lei.

 

În fapt, un bărbat  de 43 de ani, din Cluj-Napoca, în timp ce conducea un autovehicul pe  DN1 E60, prin  comuna Gilău, din direcţia Floreşti spre Huedin,  pe fondul nepăstrării unei distanţe corespunzătoare în mers, a intrat în coliziune cu un vehicul cu tracţiune animală care circula în faţa sa şi care intenţiona să efectueze un viraj la dreapta pentru a pătrunde pe un drum comunal.

 

Accidentul s-a soldat cu rănirea uşoară a conducătorului vehiculului cu tracţiune animală şi a animalului, precum şi cu avarierea celor două vehicule.

 

Valoarea pagubelor materiale produse este de aproximativ 13.000 lei”, a precizat IPJ Cluj, sâmbătă, 19 aprilie.

Comentarii Facebook