Accident în Gilău. Un pieton a fost lovit de un șofer care a dispărut

 

Un pieton a fost accidentat pe raza comunei Gilău, luni seara, în jurul orei 21.30, de un șofer care a fugit de la locul incidentului.

 

Conform NEWS CLUJ, soferul conducea un Audi de culoare gri și, după accident, și-a continuat drumul spre Căpușu Mare. ”Știm doar că este vorba de un autoturism marca Audi de culoare gri. Sesizarea a fost făcută de un șofer din Gilău”, au precizat polițiștii care au discutat cu martorii.

 

Pietonul a primit îngrijini medicale fiind rănit, iar polițiștii îl caută pe șofer.

 

Șoferul este căutat, find verificate și camerele de supraveghere din zonă. Cercetările sunt coordonate de șeful Serviciului de Poliției Rutiere Cluj, Marius Stupar.

 

Victima a fost transportată la UPU Cluj, având răni care nu îi pun în pericol viața.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE

 

Accidentul s-a produs în jurul orei 21.17. Un bărbat de 46 de ani din Gilău s-a angajat în traversarea străzii pe trecere de pietoni și a fost lovit de un șofer care a fugit. Bărbatul a fost rănit grav, iar conducătorul auto este căutat”, a declarat Anca Purdea, purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj.

Comentarii Facebook