Accident în Gilău, Cluj- Două mașini și un TIR, implicate/ Patru oameni au fost răniți, între care și doi copii. Va ateriza și elicopterul SMURD- VIDEO


UPDATE ora 19:41:

”Din cercetările preliminare efectuate a reiesit că, un bărbat de 53 de ani, din municipiul Oradea, care conducea un taximetru înspre Cluj-Napoca, ar fi pătruns pe sensul opus de mers, în condiții ce urmează a fi stabilite în cadrul cercetărilor, intrând în coliziune cu un autotren, la volanul căruia se afla un bărbat de 49 de ani. 

Astfel, autotrenul a fost proiectat într-un alt autoturism din sensul opus, condus de un bărbat de 36 de ani, care la rândul său a fost proiectat într-un autovehicul parcat.

În urma evenimentului a rezultat rănirea conducătorului de 36 de ani, precum și a trei pasageri, dintre care un adult și doi minori.

Testările cu aparatul etilotest au indicat rezultate negative”.


UPDATE ora 18:41 

În urma acestui accindet rutier au fost transportați la spital doi minori, respectiv o femeie și un bărbat de aproximativ 35 de ani. Cu toții sunt conștienți și cooperanți. Nu a mai fost necesară prezența elicopterului, întrucât ambulanțele prezente la fața locului au putut gestiona situația, au declarat reprezentanții ISU Cluj.

----------------------------------------------------------------------------------------------

Un grav accident de circulație a avut loc în jurul orei 17:45, în localitatea Gilău, pe DN1 E60, județul Cluj,  în care au fost implicate trei vehicule: două autoturisme și un TIR cu numere de Suceava.

Circulația este îngreunată în aceste momente.

Pompierii din cadrul Detașamentului 2 Cluj-Napoca intervin la fața locului. Din primele informații, în accident au fost implicate două autoturisme și un autocamion. Deși nu au fost persoane încarcerate, doi copii și trei adulți necesită îngrijiri medicale.

La locul accidentului intervin echipajele de la Garda de Intervenție Gilău, cu o autospecială și două ambulanțe SMURD, precum și o ambulanță SAJ. Pentru a sprijini echipa medicală, la fața locului va ateriza și un elicopter SMURD.

Reprezentanții ISU Cluj au declarat:

”Pompierii din cadrul Detașamentului 2 Cluj-Napoca intervin în aceste momente la un accident rutier petrecut în localitatea Gilău.

Din primele date, în accident au fost implicate două autoturisme și un autotren. Nu au existat persoane încarcerate, însă necesită îngrijiri medicale 2 minori și 3 adulți.

La fața locului acționează echipajele de la Garda de Intervenție Gilău, cu o autospecială și două ambulanțe SMURD, respectiv o ambulanță SAJ. Pentru a sprijini partea medicală, la fața locului va ateriza și elicopterul SMURD”.

accident gilau isu 1.jpg

accident gilau ISU 2.jpg

Screenshot 2024-06-23 182803.png

Screenshot 2024-06-23 182844.png

Screenshot 2024-06-23 183110.pngComentarii Facebook