ACCIDENT în Gilău! A fost solicitat elicopterul SMURD de la Jibou, un motociclist este inconștient - VIDEO


Pompierii din cadrul Detașamentului 2 Cluj-Napoca intervin în aceste momente la un accident rutier petrecut în localitatea Gilău, în jurul orei 13:45.

„Din primele informații, în accident a fost implicat un motociclist, care este inconștient. Acesta primește îngrijiri medicale. 

La fața locului sunt prezente echipajele de la Garda de Intervenție Gilău, fiind solicitat în sprijin și elicopterul SMURD de la Jibou”, transmite ISU Cluj.

-----------------------

UPDATE

Victima a fost preluată de echipajul de pe elicopter și va fi transportată la spital, anunță ISU Cluj.

„La data de 13 septembrie, în jurul orei 13.45, a fost înregistrat un accident de circulație pe DN1 – E60, în localitatea Gilău, în zona intersecției cu strada Eroilor.

Din primele cercetări efectuate la fața locului, polițiștii au constatat că un tânăr de 23 de ani, din comuna Gilău, care circula cu autoturismul pe DN1 – E60, ar fi efectuat un viraj la stânga spre o stradă secundară, moment în care a intrat în coliziune cu un motociclu, condus din sensul opus de un bărbat de 26 de ani, din comuna Florești.

În urma evenimentului, conducătorul motociclului a fost transportat la spital pentru mai multe investigații, neputând fi testat cu aparatul etilotest.

Testarea conducătorului auto a indicat rezultat negativ”, transmite IPJ Cluj.

pp.jpeg

pp1.jpeg

FOTO/VIDEO: Info Trafic Cluj-Napoca/Vieriu Gigi Daniel

Comentarii Facebook