Accident în Florești! O motociclistă a intrat sub un camion - FOTO

 

O motociclistă a fost rănită, sâmbătă după amiază, în Florești, după ce un camionagiu a făcut o manevră fără să se asigure. 

 

Motociclista circula dinspre Huedin spre Cluj-Napoca, în spatele camionului, și a fost surprinsă în momentul în care șoferul a schimbat direcția de mers fără să se asigure. Tânăra a pierdut controlul asupra bolidului și a intrat direct sub camion.

 

Un bărbat de 43 de ani din Cluj-Napoca se afla la volanul unui autovehicul pe strada Avram Iancu din Florești, circulând dinspre Huedin, dar nu s-a asigurat la schimbarea direcției de mers, intrând în coliziune cu o motocicletă care circula din aceeași direcție. 

 

O femeie de 23 de ani care se afla pe motocicletă a fost rănită ușor. Pagubele sunt de 75.000 de lei”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Simona Vîrci.

----------------------------

UPDATE

 

Aveam 40 de km/h, cască, mănuși, geacă și cizme moto. 

 

Șoferul din camion mi-a tăiat calea. Am luat curba cu el să nu ma accidentez frontal. Am franat si cand am vazut ca nu mai pot face nimic am sarit de pe motor.

 

Domnul ca să întoarcă a făcut bucla si apoi a virat. Mentionez ca cel care m-a acrosat avea volan pe dreapta, iar oglinda de pe partea stanga lipsea!”, ne-a spus motociclista.

 

 

 

 

 

 


Comentarii Facebook