Accident în Florești, la intrare în cartierul Terra, soldat cu patru răniți - FOTO


Un accident de circulație s-a produs în Florești, vineri, 29 mai, la intrare în cartierul Terra. 

În jurul orei 14.30 a avut loc un accident rutier cu 3 auto implicate. Conducătorul unui autoturism a ieşit de pe strada Dumitru Tăuţan cu intenţia de a vira dreapta pe DN1, nu a acordat prioritate unui ansamblu de vehicule care se deplasa din direcţia Gilău înspre Cluj-Napoca, intrând în coliziune cu acesta. În urma impactului, autoturismul a fost proiectat într-un alt autoturism care se deplasa din direcţia Cluj-Napoca înspre Gilău. 

4 persoane au fost transportate la o unitate medicală în vederea acordării  îngrijirilor medicale. Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, precizează Poliția Cluj.

Două autospeciale cu modul de descarcerare și două echipaje SMURD au fost alertate, în jurul orei 15.00, ca urmare a unui accident rutier, produs pe strada Avram Iancu din localitatea Florești.

WhatsApp Image 2020-05-29 at 16.02.11.jpeg

Pompierii sosiți la locul accidentului au găsit patru autovehicule avariate, dintre care unul avea portiera blocată, iar șoferul nu putea să iasă din vehicul.

Pompierii au acționat pentru a debloca portiera respectivă și pentru a evacua bărbatul, folosind echipamentele din dotare, astfel încât să nu-i agraveze leziunile suferite. Bărbatul a fost preluat de echipajul SMURD pentru a fi transportat la spital în vederea acordării îngrijirilor de specialitate. Acesta era conștient și cooperant.

O femeie și doi copii au fost consultați de al doilea echipaj SMURD, fiind ulterior transportați la spital pentru investigații de specialitate. Aceștia prezentau afecțiuni ușoare.

Comentarii Facebook