Accident în Dej! Două persoane au fost spulberate pe trecerea de pietoni de o șoferiță


Un bărbat și o femeie de 41 de ani au fost loviți de o mașină aseară, pe trecerea de pietoni, pe o stradă din Dej. Victimile au avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportate la spital.

La data de 27 octombrie a.c., în jurul orei 19.00, polițiștii au fost sesizați pentru a interveni la un accident produs pe strada Avram Iancu din municipiul Dej. Din primele informații, o femeie în vârstă de 34 de ani, din municipiul Dej, în timp ce se deplasa cu autoturismul pe strada menționată mai sus, ar fi surprins și accidentat 2 persoanele aflate în traversarea părții carosabile, pe trecerea pentru pietoni, respectiv un bărbat și o femeie, ambii în vârstă de 41 de ani.”, anunță IPJ Cluj. 

În urma evenimentului cele două persoane în vârstă de 41 de ani au avut nevoie de îngrijiri de specialitate, fiind transportate la spital. Conducătoarea auto și cei doi pietoni au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

ISU Cluj a intervenit cu un echipaj SMURD și unul SAJ

Pompierii din cadrul Detașamentului Dej au intervenit la un accident rutier petrecut pe strada Avram Iancu din municipiul Dej. 

La fața locului au fost dislocate o autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și unul SAJ, unde au găsit un autoturism avariat și două persoane care solicitau îngrijiri medicale în afara acestuia. Echipajele SMURD și SAJ au consultat bărbatul și femeia, în vârstă de aproximativ 40 de ani, și le-au transportat la spital pentru îngrijiri medicale. La prima evaluare acestea prezentau afecțiuni ușoare.”, potrivit ISU Cluj. 

Comentarii Facebook