Joi 3 Decembrie

Accident în Dâmbu Rotund! Au intrat în poarta unei case cu BMW -ul și au fugit / UPDATE: Șoferul era beat


Șoferul unui BMW a intrat joi dimineața în poarta unei case de pe strada Spinoasă, din cartierul Dâmbu Rotund. 

Două persoane din BMW au fost rănite, dar au părăsit locul incidentului.

Foto: Nicoleta Solomonean

----------------------

UPDATE

Poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Cluj-Napoca efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracţiunii de refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

În fapt, la data de 30 iulie a.c, în jurul orei 06.00, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată despre producerea un accident rutier, pe strada Spinoasă, din municipiul Cluj-Napoca.

La faţa locului, a fost depistat un autoturism care se afla în afara părţii carosabile, însă fără a fi prezent şi conducătorul acestuia. 

Poliţiştii au derulat activităţi în vederea identificării conducătorului auto şi a pasagerilor. La scurt timp, aceştia au fost depistaţi în zona străzii Tăietura Turcului, fiind vorba despre un tânăr de 24 de ani, din Târgu Mureş, conducător al autoturismului şi o tânără de 28 de ani, cetăţean străin, pasager. 

Fiind testat cu aparatul etilotest, celui în cauză i-a reieşit o concentraţie de peste 0.55 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

Acesta a fost ulterior transportat la o unitate medicală în vederea recoltării probelor biologice, însă a refuzat recoltarea. 

Totodată, cei doi au refuzat acordarea îngrijirilor medicale. Bărbatul este cercetat pentru refuzul prelevării probelor biologice.

.

Comentarii Facebook