Accident in comuna Nima! Soferul unui TIR a adormit la volan si a lovit un alt autoturism IMAGINI SOCANTE VIDEO


Soferul unui TIR, un cetatean maghiar, care a adormit la volan a provocat un tragic accident de circulatie la intrare in comuna Nima, langa Dej.

Doi maramureseni, sot si sotie, se indreptau spre Cluj Napoca si la intrare in comuna Nima s-au trezit cu un autotren in fata masinii lor si nu au mai putut evita impactul. Soferul TIR -ului, un cetatean maghiar, a adormit la volan si a ajuns pe contrasens. Pompierii s-au chinuit circa 40 de minute sa o scoata pe femeie dintre fiarele contorsionate.

Accidentul a avut loc in jurul orei 6.20 pe DN 1C. Victimele au fost transportate la Spitalul din Dej, iar femeia a fost dusa mai departe la UPU Cluj, fiind in stare foarte grava.

Politistii i-au deschis un dosar penal pe numele soferului maghiar pentru vatamare corporala grava din culpa.

"Din primele cercetari rezulta ca soferul maghiar a adormit la volan, a trecut pe contrasens si s-a izbit de autoturismul care circula regulamentar", a spus Remus Barlean, de la Politia Rutiera Gherla.

Traficul rutier pe DN 1 C intre Cluj Napoca si Dej a fost blocat complet timp de doua ore. O macara a fost chemata la locul accidentului pentru a repuna autotrenul pe roti.

Comentarii Facebook