Accident în comuna Mica, lângă Dej! Un șofer a murit


Un accident mortal de circulație s-a produs joi, 16 decembrie, în jurul orei 15:19, pe DJ 172F, în localitatea Sânmărghita, ieșire spre localitatea Valea Luncii.

Din primele informații coliziunea frontală ar fi avut loc între un autoturism și o autoutilitară care ar fi pătruns pe sensul opus de mers.

În urma evenimentului, din nefericire, a rezultatul decesul conducătorului din autoturism, precum și rănirea  pasagerei din același autovehicul.

De asemenea, urmare a impactului, conducătorul autoutilitarei a fost rănit”, precizează Poliția Cluj.

Două autospeciale cu modul de descarcerare din cadrul ISU Cluj, două echipaje SAJ și un echipaj SMURD din cadrul ISU BN au intervenit pentru a gestiona o situație de urgență rezultată în urma unui accident rutier produs între localitățile Sânmărghita și Beclean.

Pompierii au fost alertați în jurul orei 15.30, iar la fața locului au găsit un autocamion și un autoturism avariate, un bărbat de 70 de ani întins pe carosabil cu traume incompatibile cu viața, o femeie încarcerată, în vârstă de cca 60 ani, care era prezenta pierderi de conștiință și traumatisme multiple. Au fost întreprinse manevre pentru descarcerarea și acordarea asistenței medicale de urgență a acesteia, fiind transportată la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate. Un alt bărbat, în vârstă de cca 30 de ani, a fost extras cu echipamentele speciale, astfel încât să nu-i fie agravate leziunile suferite.

La fața locului a fost solicitat un medic veterinar pentru a acorda îngrijiri medicale unui câine care se afla în autoturism în momentul accidentului.

Pompierii au asigurat la locul accidentului măsuri de acordare a primului ajutor calificat, protecție a persoanor implicate în accident, descarcerare și măsuri de prevenire a incendiilor în urma evenimentului rutier.”, a menționat ISU Cluj.

Traficul rutier în zonă este blocat.

Comentarii Facebook