Un taximetru s-a răsturnat spectaculos în urma unui accident în Mărăști! Un șofer nu i-a acordat prioritate - FOTO

 

Un accident rutier a avut loc în cartierul Marasti, sâmbătă 09.08.2014, în jurul orei 19:20. 

 

Accidentul a avut loc in intersectia strazilor Teleorman, Tribunul Vlăduțiu și Cojocnei. În accident au fost implicate două masini, un Chevrolet alb si un taximetru în care se afla doar șoferul, iar in urma impactului taxiul a fost rasturnat.

 

Din relatarile martorilor, conducatorul Chevrolet-ului rula cu viteza pe strada Teleorman, iar in capatul strazii nu a oprit conform semnului de circulatie astfel că a acrosat masina de taxi, care se deplasa corespunzator pe strada Tribunul Vladutiu. 

 

La fata locului s-au deplasat mai multe echipaje de politie, o masina de pompieri dar si o ambulanta pentru a oferi ajutor medical conducatorului de taxi.

 

 

FOTO: Zah Bogdan

 

 

--------------------------

 

UPDATE

 

 

La data de 9 august a.c., ora 19:10, pe str. Teleorman intersecţie cu  str. Tribunu Vlăduţiu din municipiul Cluj-Napoca, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea gravă a unei persoane şi avarierea a două autovehicule.

 

În fapt, un bărbat de 45 ani, din municipiul Cluj-Napoca, judeţul Cluj, a condus autoturismul pe str. Teleorman, iar la intersecţia cu str. Tribunu Vlăduţiu, având indicatorul rutier „Cedează trecerea”, a pătruns în intersectie şi nu ar fi acordat prioritate unui alt autoturism, intrând în coliziune cu acesta.

 

Autoturismul care circula pe str. Tribunu Vlăduţiu era condus de un bărbat de  39 ani, din municipiul Cluj-Napoca, iar în urma impactului a fost proiectat în gardul unui imobil de pe str.Teleorman, după care s-a răsturnat pe trotuar. 

 

Accidentul s-a soldat cu rănirea gravă a conducătorului auto de 39 ani şi avarierea celor dou autoturisme.

 

În cauză, poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili circumstanţele exacte în care s-a produs accidentul”, informează reprezentanții IPJ Cluj.

 

Comentarii Facebook