Accident în Apahida! Un șofer a lovit un copil de 6 ani cu mașina și a fugit. Polițiștii au luat MĂSURA cea mai dură

 

Un bărbat a fost reţinut 24 de ore după ce a produs un accident rutier în comuna Apahida şi a părăsit locul accidentului, fără încuviinţarea Poliţiei.

 

La data de 31 iulie a.c., ora 19:00, un bărbat de 41 ani, din municipiul Cluj-Napoca, în timp ce conducea un autoturism pe strada Horea, din comuna Apahida, a surprins şi accidentat un minor de 6 ani.

 

Ulterior a părăsit locul accidentului, fără încuviinţarea Poliţiei.

 

Minorul, în calitate de pieton, ar fi traversat strada prin loc nepermis, în fugă şi fără să se asigure corespunzător. Accidentul s-a soldat cu rănirea uşoară a pietonului.

 

În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii l-au depistat pe conducătorul auto şi au constatat că acesta se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

 

Bărbatul avea o concentraţie de 0,31 g/l alcool pur în aerul expirat, iar permisul de conducerea îi era anulat.

 

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de “vătămare corporală din culpă”, ,,părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie” şi ”conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană al cărui permis de conducere i-a fost anulat”, fapte prevăzute de Codul penal.

 

În 1 august, în urma cercetărilor efectuate de poliţişti, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, acesta fiind depus în arestul I.P.J. Cluj. 

Comentarii Facebook