Accident GRAV pe Traian Vuia - FOTO


UPDATE

La data de 18 aprilie, in jurul orei 06:00, la intersecția străzilor Traian Vuia cu Orăștiei s-a produs un accident rutier pe fondul neacordarii de prioritate. Conform primelor date, un barbat, in varsta de 59 de ani, din Cluj-Napoca, in timp ce conducea autoturismul pe strada Oraștiei, ar fi pătruns pe strada Traian Vuia, cu direcția spre Mărăști, fără a acorda prioritate de trecere unui autoturism  condus pe strada Traian Vuia, cu direcția spre Apahida. In urma impactului, soferul in varsta de 59 de ani si o femeie, in varsta de 61, din Gilău, pasageră în celălalt autovehicul, au fost transportați la spital pentru ingrijiri medicale.

------------------------------

Un accident soldat cu mai mulți răniți s-a produs joi dimineața, în jurul orei 6.00, pe strada Traian Vuia.

Sunt două autoturisme implicate in accident și o persoană este încarcerată. Intervin la locul evenimentului două autospeciale pentru descarcerare și două echipaje SMURD. De asemenea mai este prezent la locul evenimentului un echipaj SAJ

Un bărbat de aproximativ 50 de ani a fost descarcerat dintr-un autoturism. S-a acționat pentru deblocarea ușii și extragerea lui folosind KED-ul, pentru nu se agrava posibilele leziuni la coloana vertebrală. Bărbatul primește asistenților medicali în aceste momente în ambulanță de terapie intensivă SMURD. Cel mai probabil va fi transportat la spital.

Au mai fost consultate medical încă trei persoane, care au refuzat transportul la spital”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Andrei Biriș.

Traficul a fost blocat pe două benzi al unui sens de mers și a fost deviat pe câte o bandă în ambele direcții. În jurul orei 7:45, traficul a revenit la normal.

Comentarii Facebook