Accident grav la Unguraș! Trei tineri au intrat în spital din cauza unui șofer fără permis VIDEO




Un accident rutier grav a avut loc în localitatea clujeană Unguraș, în jurul orei 23.45, unde conducătorul unui autoturism care venea de la Dej a pierdut controlul asupra volanului și s-a izbit de capătul unui podeț. În urma impactului puternic autoturismul a intrat într-un gard unde a rămas suspendat.

Soferul se afla in autoturism cu inca patru prieteni, doua fete si doi baieti, toti din Valea Ungurasului. Un baiat si o fata au scapat fara rani si au parasit locul accidentului inainte de sosirea echipajelor de interventie. O alta fata, care se afla pe locul din spate a reusit sa iasa singura din masina, dar a ramas sa ceara ajutor. Fratele ei, aflat pe scaunul din dreapta, a fost proiectat in afara autoturismului, in curtea casei, iar soferul a ramas incarcerat, informează dejeanul.ro.

Cele mai multe răni le-a suferit pasagerul proiectat prin parbriz, având multiple fracturi la coloană vertebrală, însă toți trei tinerii au fost transportați de urgență la Spitalul Municipal din Dej.

Potrivit primelor cercetări, șoferul, în vârstă de 21 de ani, nu poseda permis de conducere. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, constatându-se că acesta nu consumase băuturi alcoolice.

Polițiștii continuă cercetările pentru a determina circumstanțele exacte în care a avut loc accidentul.

 

ATENȚIE! Videoclipul conține imagini ce vă pot afecta emoțional

 

 


Comentarii Facebook