Accident grav la ieșire din Cluj-Napoca, spre Gheorgheni! Un bărbat a rămas cu capul prins între camion și sol - FOTO/VIDEO


Un accident grav a avut loc, vineri după-amiază, în jurul orei 13.00, pe raza localității clujene Gheorgheni. 

Pompierii clujeni au intervenit pentru a gestiona o situație de urgență ca urmare a răsturnării unui autocamion în afara părții carosabile în apropiere de localitatea Gherogheni”, informează ISU Cluj.

Alerta a fost dată în jurul orei 13.00, iar la locul solicitării au fost dislocate o autospecială pentru intervenție rapidă și comandă, o autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SAJ.

Salvatorii au găsit camionul răsturnat în afara părții carosabile, la cca 30 m față de aceasta, iar șoferul încarcerat și cu capul prins între caroseria camionului și sol.

Pompierii au acționat pentru a stabiliza și ridica autovehiculul, astfel încât să nu agraveze leziunile bărbatului de cca 60 de ani, după care au acționat pentru descarcerarea și extragerea bărbatului din cabina camionului.

Echipajul SAJ a acordat asistență medicală bărbatului pentru stabilizarea și transportul acestuia la spital, în vederea acordării îngrijirilor de specialitate. Bărbatul era conștient, însă prezenta multiple traumatisme.


Comentarii Facebook