Miercuri 14 Aprilie

Accident grav la Huedin. A intrat frontal într-un TIR - FOTO


Accidentul s-a produs duminică seara, aproape de miezul noptii.

La ieșire din orașul Huedin, un autoturism înmatriculat în județul Sălaj, condus de către un cetățean moldovean pe DN 1 dinspre Oradea, a intrat pe un sector de drum în rampa ușoară, cu limitare de viteza la 40 km/h, curbă la dreapta, fără a reduce viteza de deplasare. Autoturismul a intrat în coliziune frontala cu un autocamion înmatriculat în județul Cluj, condus regulamentar din sens opus.

În urmă accidentului au fost rănite două persoane: conducător autoturismului și un pasager, ambii cetățeni moldoveni. Nu au putut fi testați cu aparat etilotest, dar pentru ambii au fost recoltate probe biologice de sânge.

Conducătorul autocamion nu consumase alcool.

O autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și unul SAJ au intervenit în cursul nopții, în jurul orei 24.00, pentru a gestiona o situație de urgență, ca urmare a unui grav accident rutier, produs pe drumul european E60, în zona podului Vinerii.

Pompierii au găsit la locul accidentului un autotren și un autoturism avariate și un pasager încarcerat în autoturism, aflat înstare de conștiență și care prezenta multiple traumatisme.

Cel de-al doilea pasager al autoturismului era ieșit din acesta și prezenta traumatisme la nivelul unui umăr și la un picior.

IMG-20200309-WA0010.jpg

Pompierii au acționat cu echipamentele de descarcerare pentru a asigura accesul la persoana rămasă blocată în autoturism, fiind tăiată portiera autoturismului, s-a îndepărtat bordul acestuia și s-a tăiat o parte din suporții scaunului șoferului pentru a putea scoate, cu ked-ul din dotare, persoana din autoturism, astfel încât să nu-i fie agravate leziunile suferite.

IMG-20200309-WA0007.jpg

Cei doi bărbați, de cca 20 de ani, au fost preluați de către un echipaj SAJ și unul SMURD și au fost transportați la spital.

Comentarii Facebook