Accident GRAV la Gherla. Au plonjat într-un pârâu și au fost salvați de niște EROI. Șoferul e recidivist - FOTO


Un accident grav s-a produs la Gherla luni după-amiaza, în jurul orei 16:00.

Un autoturism condus de un șofer beat a plonjat în pârâul Valea Fizeșului. În mașină se aflau șoferul de 49 de ani, din Gherla, și pasagerul de 32 de ani, tot din Gherla.

Accidentul s-a fost produs cel mai probabil pe fondul conducerii sub influența alcoolului. Șoferul a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a intrat in coliziune cu parapetul de protecție de la un pod, pe care l-a rupt, și a căzut in albia pârâului Valea Fizeșului.

Bărbatul care conducea si pasagerul au fost răniți, noroc cu trecătorii pentru că altfel mureau înecați ca șobolanii.

Șoferul s-a ales cu dosar penal sub aspectul comiterii iinfracțiunilor de conducere fără permis și vătămare corporală din culpă. Nu a putut fi testat cu aparatul etilotest și s-a dispus recoltarea de probe biologice.

Cel care conducea autoturismul a mai fost reținut de polițiști in cursul lunii aprilie 2019, tot pentru conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului.

WhatsApp Image 2019-07-01 at 19.18.21.jpeg

ISU Cluj anunță că la acest accident a fost trimisă și o autospecială în sprijinul echipajelor SAJ, care au acordat asistență medicală de urgență pasagerilor din autoturism. Cei doi ocupanți au ieșit singuri din autoturism până să sosească echipajele de intervenție și au fost ajutați de trecători să urce din albia râului.

Comentarii Facebook