Accident grav între două TIR-uri şi două mașini la Turda! Patru victime sunt evaluate de echipajele medicale - FOTO/VIDEO


Pompierii de la Detașamentul Turda intervin în aceste momente la un accident rutier petrecut pe strada Armatei din Turda. Potrivit unui martor, cele două tir-uri s-au ciocnit în intersecția de la Lukoil. Circulația nu este blocată în acest moment, fiind doar deviată prin benzinărie. 

Unul dintre TIR-urile implicate în accident a ricoșat într-o bascula și a strivit un autoturism. 

„Din primele date, în accident au fost implicate două autotrenuri și două autoturisme. Nu au existat victime încarcerate, însă 4 persoane sunt evaluate de către echipajele medicale. 

La misiune iau parte două autospeciale cu modul de descarcerare, o ambulanță SMURD și una de la Serviciul de Ambulanță Județean”, transmite ISU Cluj. 

Cele 4 persoane evaluate de către echipajele medicale au refuzat inițial transportul la spital. Ulterior, un bărbat de aproximativ 60 de ani a ales să meargă la spital pentru investigații suplimentare. Acesta va fi transportat de către echipajul SMURD.

„La data de 28 martie, în jurul orei 12.45, a fost înregistrat un accident de circulație pe DN1 – E81, intersecție cu strada Armatei, din municipiul Turda.

Din cercetările preliminare efectuate la fața locului a rezultat că, un bărbat, de 33 de ani, din județul Sălaj, care conducea un ansamblu de vehicule (cap tractor+semiremorcă) dinspre strada Armatei, ar fi intrat în coliziune cu un alt ansamblu de vehicule (cap tractor+semiremorcă), condus pe direcția Aiud spre Cluj-Napoca, de o femeie de 34 de ani, din județul Mureș.

În urma impactului, ansamblul de vehicule condus de bărbat a fost proiectat într-un autoturism aflat în intersecție. Totodată, un element din caroseria unui camion a ricoșat într-un alt autoturism oprit în intersecție.

Conducătorul autoturismului avariat de camion, în vârstă de 69 de ani, a fost transportat la spital pentru investigații suplimentare”, anunță IPJ Cluj. 

perf.jpeg

Comentarii Facebook