Miercuri 17 Aprilie

Accident grav în cartierul Gheorgheni, din cauza unui șofer neatent. Două persoane au fost rănite


Un accident rutier grav a avut loc, joi dimineața, în cartierul Gheorgheni, la intersecția străzilor Deaconu Coresi și Heltai Gasar. Un șofer de 24 de ani nu a fost atent când a intrat în intersecție și nu a respectat indicatorul de oprire, intrând astfel în coliziune cu un alt autoturism.

La data de 13 martie a.c., ora 07:50, un bărbat de 24 de ani în timp ce conducea un autoturism pe strada Deaconu Coresi dinspre strada Albac, la intersecţie cu strada Heltai Gaspar din municipiul Cluj-Napoca, nu a respectat semnificaţia indicatorului ,,Oprire” şi nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism, condus de către un bărbat de 23 ani, dinspre strada Liviu Rebreanu, intrând în coliziune cu acesta”, potrivit reprezentanților IPJ Cluj.

În urma impactului, autoturismul a fost proiectat într-un gard, iar o persoană a fost grav rănită și o altă persoană a suferit răni minore. De asemenea, cele două autoturisme au suferit avarii.

Poliţiştii efectuează verificări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul şi luarea măsurilor legale ce se impun.

Comentarii Facebook