Accident grav la Gilau. Un motociclist fara permis a fost acrosat de o Dacie si a fost ranit grav - Galerie FOTO


Un motociclist care nu avea permis de conducere a provocat sambata seara, in jurul orei 19.40, un accident grav de circulatie in comuna Gilau. "Bikerul" a fost ranit grav si a fost transportat la spital.

Accidentul de la Gilau ne-a fost sesizat de P.G.A., un cititor Stiri de Cluj, care trecea prin zona. "Motociclistul se deplasa in grup cu alti motociclisti spre Cluj. Oamenii au spus ca aveau viteza foarte mare, faceau depasiri nebunesti, depaseau fara scrupule coloana de masini spre Cluj. Cu cateva secunde inainte sa se auda bubuitura s-a auzit cum isi ambalau motocicletele", ne-a spus P.G.A..

Reprezentantii IPJ Cluj, sustin ca Zsolt K., in varsta de 24 ani, din Cluj-Napoca, care nu poseda permis de conducere, s-a angajat intr-o depasire neregulamentara si a intrat intr-o Dacie condusa regulamentar de Paul Mihai M, in varsta de 22 de ani, care voia sa vireze la stanga.

"Soferul Daciei nu a patit nimic, nici masina nu e lovita foarte tare. Motocicleta super sportiva, foarte puternica a fost distrusa. Motociclistul a fost proiectat in sant langa gard. Se putea misca, la un moment dat chiar a vrut sa se ridice, insa era plin de sange. Foarte probabil ca a scapat datorita costumului de protectie pe care il purta, care parea de asemenea profesionist", a mai declarat P.G.A..

Martorii care au intervenit in prima faza sustin ca salvarea si politia au venit foarte tarziu. "Doamna care a anuntat accidentul la 112 mi-a spus ca salvarea si politia au venit foarte tarziu (i-a cronometrat pe telefonul mobil - 27 de minute)", a mai spus cititorul Stiri de Cluj.ro.

FOTO: P.G.A.

 

Daca surprindeti evenimente care au calitatea de stiri le puteti trimite pe adresa office@stiridecluj.ro

 

Comentarii Facebook