UPDATE Accident grav, cu multiple victime, pe un drum din Cluj! O femeie a decedat FOTO

Update


"Conform primelor cercetari, o conducatoare auto de 21 de ani din localitatea Plaiesti a condus un autoturism pe DC 82, pe raza localitatii Badeni, iar pe fondul vitezei neadaptate la carosabilul umed a patruns pe sensul opus,  unde a intrat in coliziune cu o autoutilitara condusa de un barbat de 35 ani din localitatea Ludus, județul Mureș", informează IPJ Cluj.

În urma impactului, conducătoarea auto a decedat.


Un accident grav, soldat cu rănirea a trei persoane, a avut loc sâmbătă, în jurul orei 11.00, între localitățile Plăiești și Bădeni.

O autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și două SAJ au intervenit pentru a gestiona o situație de urgență că urmare a unui accident rutier, care a avut loc în această dimineață,între Plăiești și Bădeni, în jurul orei 11.00”, informează ISU Cluj.

Pompierii sosiți de urgență la locul evenimentului au găsit o autoutilitară și un autoturism puternic avariate. Conducătorul autoturismului, o femeie de circa 30 de ani, se află încarcerată, cu multiple traumatisme severe și în stare de inconștiență.

Pompierii au acționat pentru descarcerarea persoanei, preț de cca 15 minute, după care a fost predată unui echipaj SAJ. În ambulanță, organismul slăbit de rănile suferite a intrat în stop, iar echipajul SAJ a început manevrele de resuscitare.

O a doua femeie și un copil de 10 ani au fost consultațid de către echipajele medicale și au fost transportați la spital, în stare de conștiență și cooperanți.

Comentarii Facebook