Accident cu un mort si doi raniti la Gherla

Un autocar al firmei Azur, plin cu pasageri, care venea de la Baia-Mare, a intrat intr-un autoturism la iesire din Gherla. O persoana din masina a murit pe loc, iar alte doua au fost ranite, in urma accidentului care s-a produs aseara.

Soferul autocarului circula regulamentar, pe ruta Baia Mare - Cluj-Napoca, si nu a putut sa evite impactul cu autoturismul condus de un sofer, care a intrat pe contrasens si nu a acordat prioritate. O persona din masina a murit pe loc, iar soferul si un alt pasager au suferit rani grave fiind transportati la Unitatea de Primire a Urgentelor Cluj. 

Din fericire, pasagerii din autocar au scapat nevatamati, dar cu o sperietura zdravana.

Purtatorul de cuvant al IPJ Cluj, inspectorul Gina Pop, a declarat ca autoturismul circula pe drumul fara prioritate si era condus de o femeie, care se indrepta de la Gherla spre Dej. Gina Pop a mai spus ca accidentul s-a produs la iesirea in Drumul 1 C, unde soferul masinii trebuia sa se asigure, dar nu a facut acest lucru si a iesit direct in fata autocarului.

Pentru ca ambele autovehicule au fost avariate, reprezentantii firmei Azur, au fost nevoiti sa trimita o alta masina pentru a-i transporta mai departe pe pasageri spre Cluj-Napoca.

Comentarii Facebook